Onze werkwijze is gebaseerd op drie pijlers:


WORK

Wij bieden goed werk tegen de juiste arbeidsvoorwaarden. Als werkgever kunt u met een gerust hart een beroep doen op de diensten van ons bedrijf. Werken met RGV Hotel Services kenmerkt zich door eenvoud en helderheid.

Naast de assistentie vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam, staan de (exclusief voor uw hotel geselecteerde) Housekeeping Managers klaar om u bij uw dagelijkse werkzaamheden in de Housekeeping te assisteren of om deze volledig over te nemen.


LIVE

Wij begrijpen de noodzaak van een vast team binnen uw hotel. Een team dat zich écht onderdeel van uw hotel voelt en daardoor die ene extra stap zet.

Vandaar dat RGV Hotel Services een groot deel van haar werknemers onderbrengt in prachtige woningen in de regio Amsterdam. Woningen die aan alle eisen van huisvesting voldoen en waar de werknemers zich veilig én thuis voelen. Een goede woning staat aan de basis van een hoop zaken.
En werkvreugde is daar zeker één van.

Het is bewezen dat de teams hierdoor minder verloop kennen, hetgeen een aanzienlijke hoeveelheid trainingskosten bespaart, hetgeen de kwaliteit alleen maar ten goede komt.


LEARN

Omdat bij RGV Hotel Services de werknemers centraal staan, zijn wij begonnen met het ontwikkelen en aanbiedingen van trainingen en cursussen.

Op deze manier kan de werknemer doorgroeien of zich specialiseren. Dit kan zeker in samenwerking met het hotel.